Vanzari, montaj si service aparate de aer conditionat in Targoviste si Dambovita. Comandati acum la: 0732.952.040 sau 0786.346.010
 
Ce marca de aparat ati dori sa achizitionati?
 
Home Despre noi
aer conditionat targoviste si dambovita
Aer Conditionat Targoviste si Dambovita PDF Imprimare Email

Despre noi-vanzare, montaj, service, incarcari cu freon

Compania (Fan tur. TEHNOINSTAL S.R.L.) noastra are sediul in Targoviste si este reprezentantul unor producatori consacrati in domeniul aparatelor de aer conditionat, fiind specializata de asemeni in distributia si montajul,garantia,service-ul si incarcarea cu freon a acestora. Dispunem de echipe si in Ploiesti.

Pe o piata a aparatelor de aer conditionat in continua expansiune ca cea din Romania se intalnesc o multitudine de oferte care mai de care mai tentante cu privire la marca si pret insa nu se vorbeste mai deloc despre instalare, service, reparatii si intretinerea aparatelor de aer conditionat care ne ofera confortul termic zilnic.

Instalarea si service-ul este un aspect la fel de important ca si alegerea tipului de aparat, deoarece o instalare necorespunzatoare poate duce la o functionare defectuoasa si chiar si la defectarea aparatului.

Echipamentele

Sistemele de aer conditionat devin din ce in ce mai necesare in conditiile climatice si de mediu din Romania.
Va recomandam produsele noastre, oferindu-va o gama diversificata de echipamente, ce ofera garantia calitatii, asigurand o temperatura potrivita si confortul perfect fara insa a deranja prin excesul de zgomot sau consum. Dispunem de echipe in Targoviste si pe tot teritoriul Dambovita,precum si in Prahova,Brasov,Bucuresti

Parteneri-Samsung, NordStar, Fujitsu, Midea, LG, TechnoLux, AirKool, WhiteWestinghouse

Partenerii nostrii sunt dintre cei mai cunoscuti, cu o larga experienta in producerea si distribuirea de echipamente de aer conditionat.Produsele afisate pe acest site se afla in limita stocului disponibil.